trei virgulă cincizeci lei

inter Vînzătorii de vaci moarte asezonate cu gumă arabică diluată, servită în pahare cu exces de cadmiu – McDonalds – ne invită să ne intoxicăm toată vara cu o doză zilnică de metale grele la stomac, alături de un cheeseburger, la prețul infim de numai “trei virgulă cincizeci lei”.

Specialiștii în edvărtaizing angajați de McAbator să le vîndă produsul au citit probabil toate volumele din Țestoasele Ninja de Toulouse-Lautrec în original. Cu limba și cultura română se pare că stau mai prost din moment ce nu au aflat că în România 3,50Lei se citește “trei lei și cincizeci de bani” sau dacă vrei mai scurt e la fel de bine și “trei lei cincizeci”.

Sînt totuși de apreciat că ne respectă destul de mult încît să nu citească “trei virgulă cincizeci roni” – dacă înțelegeți ce vreau să spun.

Așadar veniți cu toții! Toată vara se dă cadmiu din belșug din partea casei la fiecare cheeseburger cu cola cu doar trei virgulă cincizeci lei – niciun zero virgulă zero unu lei în plus! Cola cu Cd se achită separat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *