astăzi iar la telejurnal…

Mă uit cu uimire la televizor unde un parlamentar (încerc să îi aflu numele) scuipă isteric în microfoanele Antenei 3 cum că este de necrezUUUUUt ca în condițiile de astăzi din EuropAAAAA să nu cerem celor 19 milioane de infractori_deci_viitori_teroriști actele de identitate la cumpărarea unei cartele de telefon mobil prepay. De parcă unui terorist i-ar fi teamă de păcat să fure un telefon mobil cu abonamentul plătit la zi.

Aparent domnul constituțional Zegreanu a avut telefonul închis și nu a primit indicații de la stăpân când a judecat constituționalitatea “legii big-brother”. În deruta cauzată de lipsa de comenzi, “jucătorul” și colegii au decis că ar fi neconstituțional să cumperi cartele prepay cu buletinul. Gravitatea faptei este abia cum devoalată cu complicitatea Marii Republici.

Parlamentarul nervos, cu venele stând să-i crape și clăbuci la microfon are și argumente logice pentru înfierarea semineclarvăzătorului constituțional (care chiar nu mi-e drag deci să nu se înțeleagă că l-aș apăra):

SĂ NE SPUNĂ ȘI NOUĂ DOMNUL ZEGREANUUU <inspirație adâncă>

CUM ÎN STATELE UNITE ESTE CONSTITUȚIONALĂĂ, ÎN GERMANIA ESTE CONSTITUȚIONALĂĂ <inspirație sufocată>

ȘI ÎN ROMÂNIA ESTE NECONSTITUȚIONALĂĂĂ! <băut 1x pahar apă gratis pe cheltuiala Antenei 3>

Dincolo de atâtea diferențe între Statele Unite, Germania și România, dincolo de faptul că popoarele lor nu au fost dăruite precum al nostru cu Zegreanu & Colegii, nimeni din studioul unde nervosul își împrăștie generos streptococii nu are prezența de spirit (sau altceva) ca să îl informeze pe supărat că – surpriză: Statele Unite și Germania, din fericire pentru ele au alte constituții decât România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *