Subiecte

consumați

Ați observat că de ceva vreme la televizor bărbații sînt rugați, implorați, conjurați, somați să CONSUME bere? Azi berea nu se mai bea. Sună urît și negativ și în plus soția soțului căruia i se adresează reclamele ar putea să înțeleagă monstruozitatea la care îi este îndemnat consortul. Tu ce ai alege să fii: bețiv sau consumator?

Azi băieții se duc să consume o berică. Unde se duc ei să consume berica? Păi te miri pe unde dar cel mai bine ar fi să se ducă nu la cîrciumă, nu la restaurat, nu bar sau pe o terasă ci în LOCAȚII – în locațiile agreate în care renumita companie X sau Y de dres imitația de bere artificială îi invită să… consume și eventual să cîștige la o tombolă cu premii surpriză și marele premiu, acordat prin tragere la sorți în prezența notarului pe 30 septembrie: mintea de pe urmă.

Acest post este prilejuit de atîta amar de reclamă la bere dimpreună cu un tricou pe care am citit crezul unui adevărat consumator:

“Berea este singurul motiv pentru care mă trezesc în fiecare după-masă.”

3 comentarii la consumați

 • Renton

  Chestia asta am patit-o eu brusc cind m-am mutat in tari straine. Toate reclamele mi se pareau cumva false, acuma vad ca se intimpla si in Romania.

 • Aburel

  De cite ori citesc crezul de atitea ori il inteleg si mai adinc semnificatia ei.
  Poate sa ma opresc pina nu e prea tirziu

 • Ionut

  De fapt berea e singurul motiv pentru care ma trezesc in fiecare seara…

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux