eroii ruși ai furtunii

În general în jocurile de tip MOBA jucătorii ruși aveau un renume foarte prost, meritat sau nu, asta e altă discuție. Nu începea bine un meci Heroes of the Storm cu jucători cu nume sau cu texte scrise în caractere chirilice că imediat erau apostrofați de toată Europa, pe singurul criteriu al naționalității, ca la noi la civilizație. Discriminare făcută de noi deci discriminare bună, așa cum avea să ne demonstreze inclusiv CNN în februarie 2022.

Pe fondul câtorva ani de astfel de tratamente mă așteptam ca toți jucătorii ruși să dispară din arenă odată cu samavolnicia putinistă din non-neo-nazista Ucraină și deci calitatea jocului să dea pe din afară. Doar rușii ne stricau toate jocurile, nu-i așa?

Nu au fost banați nici rușii, nu s-a prea schimbat nici calitatea jocului dar în mod cu totul surprinzător, de mai bine de un an nu am văzut nici măcar o singură dată un jucător rus apostrofat. WTF???

Așa că drept-californienii de la Blizzard nu au mai rezistat și au venit în sprijinul nostru cu o actualizare la jocul care era de facto abandonat de mai mulți ani. Pentru că jucătorii par să nu-i mai urască pe ruși chiar la parametri nominali, prima actualizare de vreo 4 ani încoace ne ajută să fim mai buni:

5 thoughts on “eroii ruși ai furtunii”

  1. Felicitari jucatorilor rusi pentru a-si fi dovedit curajul si onoarea sa fie recunoscuti de intreg internetul! Cu toate presiunile si stereotipurile cumulate de-a lungul anilor, acest „mic” grup de gameri, masini de oprit si poate cumva chiar vrajitoare folosite pentru anestezie, au spart barierele si creditele bancare si au reusit sa-si impuna stilul. Acum jucand impreuna ca un grup, altfel decat inainte, in Heroes of the Storm, jucatorii rusi arata ca: talentul si energia si dorinta sa castige se pot imbina perfect pentru a face spectacol! Ei au demonstrat ca prejudecatile sunt false si ca am putea invata toti din viitorul jocurilor MOBA si din camaraderia lor!

  2. Vreau si eu sa pot sa spun:
    „vrajitoare folosite pentru anestezie”
    „au spart barierele si creditele bancare”
    „jucand impreuna ca un grup, altfel decat inainte”
    „talentul si energia si dorinta sa castige se pot imbina perfect”
    Din pacate inteligenta mea nu e destul de artificiala

  3. Pe mine m-au umplut de respect gimnazial cele două puncte din non enumerarea „in Heroes of the Storm, jucatorii rusi arata ca: talentul si energia si dorinta sa castige se pot imbina perfect pentru a face spectacol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *