propagandă pay-per-view

Ați văzut mini-serialul Cernobîl de la HBO? Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor (îmi pare rău pentru fanii mațelor pe pereți din Game of Thrones). Cum face HBO să se uite atâta prostime la serialele lor? Nu contează. Să ne concentrăm pe Cerobîl. L-ați văzut? Ați observat cum practic TOȚI rușii, zeci, sute de ei sunt foarte foarte urâți? Prea grași, prea slabi, hidoși, plini de cicatrice de la vărsat de vânt, cu gușă, cu ochelari absurd de groși, cu … păr pe limbă, orice dar să fie absolut hidoși, în masă? Pentru că americanii și europenii occidentali sunt dresați de generații că rușii sunt diavolul, sunt coșmar, sunt hidoși, își mănâncă progeniturile, fumează 18 pachete de țigări pe zi și apoi mănâncă și copila vecinilor pe repeat. HBO nu putea arăta un rus frumos pentru că asta nu e acceptabil în “cultura” occidentală. Unu de sămânță măcar? Nimic! Toți rușii din filme (și filmele sunt americane prin definiție) sunt hidoși deci e clar – așa sunt ei, e notoriu. Aceeași jegoasă propagandă la 75 de ani după război, as-a-service, doar plătiți HBO lunar. Recunosc că funcționează, aproape nu se observă. Doar cineva foarte critic înțelege că acolo a fost o severă selecție nenaturală pentru cei mai urâți actori în viață. Bine-bine te-ai întreba, dar de unde atâția actori urâți? Dacă ar fi să mă iau după accent, de la partenerul strategic care tocmai își face brexit cu cuțitul de argint. Stai așa, deci oamenii ăia urâți din Cernobîl/HBO nu sunt de fapt ruși?? Țeapă, fiți atenți la accentul britanic. Ah, deci e trucaj! Englezii sunt frumoși, mai ales englezoaicele, e notoriu, spre deosebire de ruși respectiv rusoaice. E evident, nu-i așa? O știm de prin 1945.

3 thoughts on “propagandă pay-per-view”

  1. Din ce shtiu eu rusoaicele sunt considerate prin americi dintre cele mai frumoase femei. De barbati nu sthiu ca nu am studiat problema.
    Pe de alta parte cred ca „oamenii de rand” nu sunt asociati cu „mail order brides” ;)

    De serial nu pot sa spun ca nu l-am vazut dar … vreau sa-l vad.

  2. Americanii de care zici tu sunt americani contra #metoo, avizi să abuzeze minore respectiv minori. Cetățeii responsabili știu sigur că rușii sunt profund urâți, știe toată lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *