in god we trust

După ce a lansat cu succes un satelit artificial (cu succes pentru lumea “civilizată” în sensul că satelitul s-a prăbușit imediat), Coreea de Nord se pregătește pentru încă un program măreț.

Probabil noul proiect de cloud computing al nord coreenilor este o variantă customizată de Google+, o rețea socială în care cetățenii înfometați ai republicii vor fi înscriși obligatoriu de miliție așa încît să se poată autodenunța public, convenabil și cu latență minimă pentru faptul că nu au plîns destul de sincer la înmormîntarea fostului lor președinte.

În acest scop Însuși Eric Schmidt și-a rezervat un bilet de microbuz cu destinația Pyongyang.

Sunt sigur că din aceasă colaborare Google+ va avea de învățat și va reutiliza concepte, idei și cod în beneficiul fiecăruia dintre… voi.

in god we trust Fapt care îmi amintește de o altă companie de IT care la momentul său de maximă creativitate antreprenorială și tehnică, ajuta Germania nazistă să se informatizeze pentru a putea audita mai ușor extrasele de cont ale băncilor din Elveția unde se tezaurizau pentru viitorime dinții de aur ai rudelor evreilor angajați la IBM.

Mesaj pentru Eric:
Dragă Eric, nu ai putea ruga pe angajații tăi să dezvolte un serviciu web prin care orice evreu utilizator de Google+ sau Facebook să poată include în pagina sa un widget cu imaginea 3D în timp real a dinților de aur ai strămoșilor arși de naziști? Sunt sigur că pentru o sumă modică, IBM care vinde azi și ultimele particule din praful de pe tobă ar oferi suport și know how pentru accesul la baza de date. Bineînțeles asta s-ar putea monetiza prin faptul că alături de dinți, widgetul ar putea include reclame sincere în format HTML5 sau FLASH la antidepresive sau croaziere de neuitat spre destinații exotice precum Auschwitz, Dachau sau Buchenwald.

Călătorie profitabilă camarade Schmidt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *