Subiecte

bărbați ierbivori japonezi

La japonezi s-a descoperit o nouă specie de bărbați: ierbivorii.


Ce über, ce metro… toate astea-s old niuz, consumatoare de energie. Bărbatul japonez ierbivor este unul liniștit, sensibil, delicat (nu știu sigur dar parcă trebuie neapărat să fie heterosexual pentru că altfel nu ar fi nimic deosebit), care nu aleargă după femei, nu e combatant, nu vrea să domine, nu vrea să cîștige vreo competiție pentru că oricum nu vrea să participe. Vrea să fie liniștit, să pască iarba de la fast food-ul ierbivoresc, să nu avanseze la muncă pentru că nu prea cumpără deci nu prea are nevoie de bani, să aibe prietene cu care să se limiteze la conversații neangajante și necombatante, să se plimbe, să nu bea cu băieții și să fie devreme acasă dar nu ca să facă sex!

Puțin de tot parcă tot i-aș înțelege: după atîtea măngi în care binele se tot chinuie să-l biruie pe rău cu topoare, halebarde, vrăji, bazuci., După atîta voinicie e greu să nu apară și reculul. După atîtea lacrimi care doar din cauza unei valori nefiresc de mari a forței de tensiune superficială nu inundă insula, a venit momentul unei binemeritate liniști.

Mă întreb ce zic samuraicele warrioare. Ele ce părere or avea de turnura întorsăturii? Acuma nu zic că nu e bun așa un bărbat blînd la casă dar asta după… ceva vreme. Partea mai grea e cum ajung bietele samuraice să conjugheze cu ierbivoru’ pînă să apară confortul cauzat de dereglarea vegetativă. La început tot ar trebui să fie ceva foc ca să apară fumul cauzator de amețeală, care la rîndul ei precede pasul… Nu prea par întrunite toate condițiile dar în mod sigur oamenii de știință japonezi… you know…

Doriți niște lucernă sau azi sînteți în dispoziție mai sălbatică și băgăm niste pir cu coada șoricelului? Ichi, ni, san, shi – sayonara!

3 comentarii la bărbați ierbivori japonezi

 • Aburel

  Era mai dragut din partea ta daca ne dadea si un link la articolu care ne spune cum adica devine chestia cu ierbivorii la japonezi. Asta asa ca sa putem comenta in cunostinta de cauza.
  Cit despre amazoancele japoneze … imaginea mea despre imaginea traditionala a femeilor traditionale japoneze este ca ele traditional sint tacute si retrase. Si acoperite din cap pana in picioare cu Kimonouri (http://www.buzzle.com/articles/japanese-traditional-clothing.html). De unde mi se pare normal sa ti le doreshti invers adica zvapaiate, "bombe sexi" si agresive. Ceea ce avem cu desene animate pt ca realitatea lasa de ashteptat.

  Inapoi la ideea principala, japonezii in cauza sint ierbivori sau vegetarieni?

 • mrx

  Am cautat pe internet dupa herbivore japanese man si am gasit mai multe:

  CNN de exemplu sau altele mai locale.

  Se pare ca ierbivoraju nu are legatura cu dieta ci cu "convingerile" neurovegetative pășunistice.

 • Aburel

  "In Japan, sex is translated as 'relationship in flesh,'" she said, "so I named those boys 'herbivorous boys' since they are not interested in flesh." (CNN)

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux