ajutor! #2

Știe cineva o metodă de a elimina din paginile web orice articol, imagine sau mențiune a lui Elon Musk? Un filtru pentru AdBlock Plus, un browser mai sigur, chiar și un serviciu cu abonament, ORICE! Nici despre mașinile lui nu mai vreau să aud, nici despre batiscaful care salvează copiii din peșteră, nici despre cum îl face el pedofil pe salvatorul care spunea că batiscaful nu încape dracului pe gura peșterii, nici despre tunele, nici despre piatra seacă scoasă din tunele, nici despre trenurile din tunelurile de unde a vândut piatra seacă, nici despre rachete, nici despre facerea privată sau nu a firmei sale, nici despre opinia sa în legătură cu AI (de fapt despre nicio opinie a sa dacă se poate vă rog frumos), nici despre sabotorii din uzine, nici despre cum și-a cunoscut actuala sau fosta, nici despre cum le-a părăsit sau încă nu, nici despre prețul greu al carierei asupra vieții sale personale, nici despre baterii din Australia, nici despre Australia în general dacă ăsta ar trebui să fie prețul ca să nu mai aud de numele lui. Despre rachete am zis deja?

Omul are certitudini despre orice și le excretă dezinvolt la fiecare show de televiziune, pe fiecare pagină de internet. Și mă-sa cred că oprește scârbită televizorul când apare el să facă show. E prea mult. Kim Kardashian în vremurile ei bune era încă ok, doamne cât au ajuns să îmi lipsească “știrile” cu Rihanna, Angelina Jolie, Justin Bieber, Maicăl-Maicăl sau nunta prințului nu mai rețin care. Elon Musc le lasă în praf pe toate. Tot spațiul tabloidelor a fost închiriat de el, toate site-urile de știri, fiecare pagină de căutare. Măcar dacă ar fi o prezență agreabilă – oare pentru asta știința contemporană poate face o aplicație – ceva? Nu credeam că o să ajung să întreb vreodată asta și uite-mă făcând-o: oare ce mai face Paris Hilton?

Du-te și ne lasă să trăim domnule Musk. De fapt aș avea o rectificare de făcut: în legătură cu Elon Musk singura știre care m-ar mai putea interesa, culmea – e o știre cu trenuri – ar fi aceea despre trenul pe care nu l-a observat când a traversat calea ferată. Cu locomotivă electrică dacă se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *