Subiecte

pierdut?

Pentru cetățenii care s-ar putea pierde în Parcul Pădurice din Zona Soarelui:

lost-tm

Recunosc că sunt puțin dezamăgit de absența din parc a tradiționalelor semafoarelor timișorene.

5 comentarii la pierdut?

 • Renton

  De ce au copacii frunze?

 • mrx

  Copacilor le șade bine cu frunze așa cum peștelui îi șade bine pe bicicletă și Timișoarei îi șade bine cu semafoare în sensurile giratorii, cu vapoare care opresc curgerea apei pe Bega respectiv cu piste suspendate pentru bicicletele Semiramidei.

 • Renton

  Ca tot ai adus vorba de semafoare… 🙂

 • mrx

  Tu crezi ca e glumă că îți dă mâna să glumești de pe alt continent. Aici lucrurile au evoluat în direcții neașteptate. De exemplu s-au semaforizat sensurile giratorii (al căror scop explicit e să înlocuiască semafoarele). Nu doar că s-au pus semafoare la intrările în mai toate sensurile giratorii DAR – aici intervine chitara nebuniei absolute robiene – s-au pus până la 4 semafoare pentru mașinile DIN INTERIORUL sensului giratoriu. Imagineazăți ce se întâmplă când se face roșu la unul din semafoarele din sens. Ai ghicit, se blocheaza ABSOLUT TOT, toate intrările, toate ieșirile, TOT. Ca urmare, aceste minunate semafoare pe care s-au dat milioane, au mers 2 zile după care în prag de răscoală au fost oprite (sunt deja vreo 2 ani de atunci) și aia a fost, au rămas ca aducere aminte despre imbecilitatea umană + primărie.

 • Aburel

  Pt semafoare se ia spaga (fara sa stiu nimic despre problema) dar e evident ca nu de utilitate s-au cumparat si instalat.
  Tocmai citeam cum primaria din Bucuresti a cumparat nu stiu cate masini de topit zapada dar cate una ca sa fie sub pretul de 30k peste care se face licitatie.

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux