rahat oral asortat

Mă întreb: cum e să iei salariu mâncând căcat, în public, din bani publici, cu convingere, ca purtător de cuvânt? Just asking… Trebuie să fie o meserie grea. Încă o dovadă că unii oameni pot face orice pentru bani. Sper că ia și spor de penibil, pentru supradozele zilnice de pastă de dinți și apa de gură. Probabil în momentele când conștiința urlă în ei atât de tare că trebuie autoservită o scuză, se gândesc cum acuși e gata noua casă, cât de ușor au fost de achitat toate creditele în ultima vreme, cum toate astea nu vor mai conta după încă 2-3 ani, cum nimeni nu își mai amintește de purtătorii de cuvânt ai lui Hitler, Stalin sau ai complicilor lor mai neînsemnați. Prin uitare lumea aproape i-a iertat.

Mădălina Dobrovolschi Pușcalău, purtător de cuvânt prezidențial.

Întrebare: o mai fi purtarea de cuvânt instigator la încălcarea legii abuz în serviciu? Posibil acum că s-a aprobat și abrogarea aprobării, să se fi reincriminat dezincriminarea… Dacă da (sau nu, nici nu știu sigur dar voi întreba diseară în piață cum e să ne fie bine) chiar sper să se elimine pragul de 200.000 lei. Românii nu acceptă nimic mai puțin!

2 thoughts on “rahat oral asortat”

    1. Nu văd cum ar putea să îmi placă un purtător de cuvânt vreodată. Un om plătit să convingă despre chestiuni în care uneori nu crede (dar asta nu contează), chestiuni care uneori sunt infecte (dar asta e prea puțin important), prea infecte ca să spurce gura prezidențială așa că sunt regurgitate de un angajat plătit să facă asta. Trist mai ales că la angajare ști clar că vei purta mesajele prea murdare să le rostească stăpânul tău. Meserie de sărman spiritual. Singura cale ca un purtător de cuvânt să placă vreodată ar fi să spună clar „așa mizerie nu am putut rosti, de asta mi-am dat demisia” dar și asta e discutabil pt că știa de la început că asta e plătit să facă. Președinte preferat? De la distanța istorie (nu la vremea lui în orice caz): Emil Constantinescu. De fapt nu preferat de oarecare bun simț, păcat că al unei țări care nu știe ce-i aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *