google play

Google încasează 30% din valoarea fiecărei aplicații vîndute prin Google Play – ABC-ul lor non-stop de aplicații pentru Android.

Nu cred că Google plătește ceva la Apple pentru că le-au furat modelul de afacere mergînd pînă la valoarea exactă a comisionului – bravo Google! Hoți pînă la moarte!

30% din multe aplicații vîndute ar trebui să fie ceva bani, motiv pentru care o firmă (oricare alta decît Ghereta Google) ar da atenție sporită aspectului magazinului.

Google precum vechii punkiști sau actualii hip-hop-eri fac succes din afișarea jegului pe tricou (și în consecință?) sînt pe val.

Oricare altă firmă ar avea măcar un angajat competent care să șteargă de praf și să lustruiască fiecare pixel din pagina de start a magazinului virtual – nu și Google.

Samsung Galaxy S2, Android 4.0.4, ultima versiune de Google Play, azi 31 octombrie 2012 AD:

play-start

De notat cele 2 recomandări pe care Google mi le face (nu-mi dau seama ce anume din conținutul e-mailurilor mele i-a făcut să creadă că sunt exhibiționist ca să-mi recomande Foursquare dar ăsta e alt subiect).

Așadar ia d-aiciea neamule Foursquare pentru că el e popular în rîndul utilizatorilor care dețin (ca și mine probabil) și W…

Sau poate ți-ai dori Ocean HD, o aplicație populară și ea în rîndul utilizatorilor care dețin (tot ca mine cred) și K…

Frumos.

De notat că rezoluția de la Samsung Galaxy S2 e destul de răspîndită deci cu greu ar putea scăpa unui tester faptul că în pagina de start, din cauza frazei elaborate, nu apucă să intre pe ecran exact subiectul, adică partea variabilă din frază, singura care ar putea aduce o minimă informație eventualului client.

Cum care tester?

Morala: un ecran prea mic pentru o firmă atît de mare.

7 thoughts on “google play”

  1. Poate textul initial in engleza incapea civilizat, dar dupa ce a fost tradus in romana, nu s-a mai ocupat nimeni de inca o verificare

  2. pentru considera ca n-are de ales si ca e alternativa cea mai buna la momentul actual; exact in aceeasi situatie sunt si eu cu iOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *