ochiul

oq Președintele României, Băsescu Traian, ieri la Radio România Nu-Știu-Care, dis de dimineață deci probabil încă nu avusese timpul necesar pentru revenirea din beție (din beția de idei bineînțeles), a avut un moment de astrală inspirație în campionatul regional de nesimțire categoria profesioniști.

traian_basescu Numitul Băsescu Traian, om nu mare de stat, spunea în citat aproximativ plebei, că oamenii politici supărați nevoie mare că România a ieșit din recesiune, apar la televizor cu ochii bulbucați de ciudă. Uau!… E atît de densă nesimțirea pe simbol alfabetic excretat de gura prezidențială că mă umple de un fior de sinceră admirație!

Uitați-vă la ochiul lui. Nu numai că nu îl complexează ci din contră, îl ajută să vadă la dimensiuni exacerbate de aberația optică, paiul din ochiul celuilalt. Dincolo de orice altceva din “discurs”, cel din imagini vorbește de ochiul bulbucat al altuia. N-am cuvinte. La faza asta, președinte drag atîtor români din diaspora, ai depășit orice cinică așteptare a mea, ești matematic deja campion balcanic  – și mai sînt din păcate pentru poporul român atîtea etape de jucat. Înțeleg că ești modest dar te asigur cu tot respectul și privind situația obiectiv (respectiv cu ochiul nebulbucat) că la televizor e greu să apară cineva cu ochiul mai bulbucat ca Tine, Măria Ta. Nu mă crede pe cuvînt! Ca să te convingi, ia o oglindă spune-i colaboratoarei de la turism să o țină la distanță și fă un efort cu focalizare. Ai văzut?

2 thoughts on “ochiul”

  1. Uite ca defaimatorii nu se mai pot lega de realizarile de reala valoate din timpul Presedintelui si se leaga de infimele probleme de fizic. Intreb: oare prin fizicul lui atragator o sa ramana dl Traian in istoria sau prin realizarile Sale deosebite?
    (oare trebuia sa scriu si dl cu majuscula?)

    1. Uită-te la ochiul lui cum arată… Deci nu, nu trebuia să scrii și „dl” cu majusculă decît dacă vroiai neapărat să faci bășcălie și mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *