windows nupdate

Am un calculator AsRock ION 330 care stă toată ziua. El e Serverul casei pentru că nu face nimic altceva (ca și experții, singura lor calitate e că la expertize vin din alt oraș). De fiecare dată cînd mă conectez cu Remote Desktop Connection la Server, sînt întîmpinat cu felicitări: 2 actualizări noi sînt disponibile pentru sistemul tău. Cum sînt un băiat modern (ce-i drept modern pentru anii ‘70 dar îmi dau silința măcar), de fiecare dată răspund cu amabilitate la atenționare și de fiecare dată îmi amintesc după click că nu are oricum niciun rost.

Click și apare o fereastră care promite:

up1

Am spus parcă deja că sînt un băiat modern dar nu am spus încă nimic despre prudență. Chiar dacă sînt ceva mai prieten cu Microsoft decît cu Apple sau Google, nu instalez update-uri chiar pe cuvîntul lui Steve Ballmer, am mai văzut filme cu final lacrimogen cauzate de actualizări prea entuziaste. Prudența și experiența mă obligă să încerc să înțeleg măcar vag ce update-uri instalez așa că dau click pentru amănunte importante:

up2

Deci două update-uri importante cum ar veni…

Sau poate vreau să le văd pe cele neimportante? Măcar cu ele dacă m-aș alege dacă tot sînt gratis:

up3

Aici sînt 4 (patru) bucăți după cum limpede se vede în listă.

Sau poate le-am ascuns eu? Deși atunci cînd sînt ascunse ele nu apar deloc la numărătoare deci sigur nu e asta problema:

up4

Se pare că așa i-a fost scris lui Server, să rămînă mai vintage. Poate îl vînd peste cîțiva ani pe eBay ca Windows de epocă.

1 thought on “windows nupdate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *