Subiecte

știrile de la ora 5

ass

Vă amintiți ziarul Urzica?

Sau o fi fost revistă?

Că nici eu nu îmi amintesc prea clar…

Observați și rubrica sub care apare articolul – sus în colțul din dreapta cu roșu.

5 comentarii la știrile de la ora 5

 • Tudor

  Eu stiu din filmele americane ca rezultatul testului cu poligraful nu constituie proba la proces tocmai pentru ca lasa foarte mult pe mana hazardului. Dar de unde provine poza? Ca as fi curios de restul articolului.

 • mrx

  Dar în filmele americane asasinii cuiva sînt întotdeauna chiar asasinii? Pentru articolul complet dă un click pe poză. Știu că nu a fost frumos din partea mea să ascund așa de bine sursa 🙂

 • Aburel

  Iata in sfarshit o demonstratie stiintifica care ne demonstreaza, cu video, adevarul asa cum e el. Bravo Showbiz intern si la mai mare.

 • Renton

  Ziceti voi ce vreti dar s-au mai vazut cazuri in cazul ucigasul care a ucis pe cineva nu chiar a ucis persoana respectiva.

 • luc

  adica vezi dom’le cremenalu’, asasinu’ adicatelea ar fi ucis pe runceanca si ei au demonstart la poligraf ca omul avand asta pe constiinta din creerul dumisale a tremurat acul care vibreaza la impulsurile care devine din emotia pe care cremenalul o simpte decat cand il supune astia la socuri de curent de la priza de mic amperaj ( curentul nu (sau)priza ).. ce sa mai , a ajuns stiinta asta ceva mai ca-n dramele parisului, eu asta zic. cat despre cat de showbiz si cat de intern e cazul, nush ce ne batem si anume capul, au pus astia acu’ mai ceva ani cum violase unul o gaina care a si spus saru’mana pentru masa dupe ce veolatorul o penetrase ca sa isi produca santifactie proprie apeland la mijloace subumane pentru ca sa aduca saraca gaina in pragul clivajului dintre orgasm si ouat… io atat am avut de spus, cat despre ziarul urzica, io unul am regrete ca decat nu se mai da la epigrame rubrica aia cu: foaie verde loboda/ curge apa-n beci.

Comentați

 

 

 

Puteţi folosi aceste etichete HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

captcha: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux