of nVidia of

Un specialist de la nVidia ne arată pe youtube cît de uluitor de rapid se mișcă un netbook cu ION comparativ cu unul “obișnuit” (am preluat deliberat terminologia de la reclamele pentru tampoane igienice pentru că ăsta e nivelul clipului de la nVidia).

Nu am îndoieli că ION e mai rapid decît chipul grafic Intel din netbook-ul “obișnuit”, mult mai vechi și foarte slab încă de la lansare. Cu Internet Explorer 9 care va folosi accelerarea GPU pentru randare, sînt sigur că diferența va fi și mai vizibilă.

Lovitul în masă de către cetățeanul frustrat de cît de “obișnuit” e netbook-ul din stînga adaugă efect artistic în aria de audiență preșcolari – școlari mici.

Pare convingător clipul, nu? Și chiar ar fi putut fi dacă nu se coborau la mici șarlatanii de care nici nu cred că aveau nevoie pentru a-și demonstra superioritatea în comparația de față.

Observați cum netbook-ul “obișnuit” rulează cu Aero activ (pentru că poate…) în timp ce neobișnuitul ION e cruțat cu grijă de efortul ăsta pentru a avea o viteză mai bună în browser.

Aproape că mi-ar fi venit să-l cumpăr ;-).

2 thoughts on “of nVidia of”

  1. Totusi ei au fost destul de smecheri ca au facut prezentarea la IE9 nu la nVidia ION.
    Pe mine reclama m-a lamurit ca nu sa cumpar nettop curent si sa ashtept pt ION2.

    1. Pe mine reclama m-a convins ca nVidia sint tot penibili ca de obicei, chiar daca intre timp au inceput sa dea drivere si pentru laptopuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *